3 Aralık 2015 Perşembe

Göğüs Dikleştirmek Şimdi Çok Daha Kolay

Kadınlar için önemli olan göğüsler büyük ya da küçük olduğu için estetik ameliyat olmak veya büyükse ağırlık ve görünüm açısından küçük duruma getirmek uzman doktorun yağacağı en önemli işlemdir. Göğüslerin göze çarpması ve erkeklerin genelde en çok hoşlandıkları yerler olarak bilinmektedir. Çünkü kadınların cinsellikte en çok hassas oldukları nokta göğüsleridir.


Kadınlar küçük göğüslü olmaktan şikâyet etmektedirler. Özellikle bebek emzirmiş ve sarkmış görüntü açısından son derece kötü görünen göğüs dikleştirme için doktorlara başvuran kadınlar son dönemlerde oldukça çoğalmaktadır. Estetik görünümü bozulduğu için kadın kendini rahatsız hissetmeye başlamaktadır. Meme dikleştirme ameliyatı hastanın kendi dokularıyla yapılmaktadır.



Sarkmaya sebep olan derinin fazlalıkları çıkartılarak cerrahi yöntem uygulanmaktadır. Hastanın kendi vücut ölçülerine göre ayarlanarak yapılan göğüs dikleştirme ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmektedir. Ameliyat sonrası göğüste kalan iz belli bir zaman sonra kaybolmaktadır. Ağrınız var ise ağrı kesici ilaçlar kullanmanız önerilmektedir.


Siz de dik göğüslere sahip olmak istiyorsanız hemen bir uzman doktorla konuşarak güzel göğüslere sahip olabilirsiniz. Kadınların çoğu göğüslerini cinsellik açısından gerekli olduğunu ve erkeklerinden en çok dikkatini çeken yerlerin göğüsler olduğunu biliriz. Hayatın gerçeği olan cinsel yaşam ve sağlıklı olan her kadın kendi vücudunda estetik yapmak istemesi oldukça doğaldır. Eskiden yurt dışında olan ameliyatların artık kendi ülkemizde kendi doktorlarımız tarafından yapıldığını gururla söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder